torsdag, oktober 29

Godagens!

Igår gick vägningen bara fint.. Minus 1,2 kilo! Köpte inga pulverpåsar heller och kom överens med konsulenten om att jag ska komma tillbaka varje vecka för vägning ändå. Trots att jag inte köper något. :) Det känns helt okej. Om jag skulle ångra mig så kan jag ju alltid köpa påsar om jag så vill.
Om jag kör påslöst i två veckor så är det åtminstonde nästan 1000 kronor sparade. Ett tusen är inte lite pengar, det är nästan en resa till gotland, två-tre finafina julklappar eller kanske ett par skor!
Fast det kommer bli lite mer pengar i matväg istället då fast min plan är att äta gröt till frukost gärna soppa till lunch och sedan vanlig kvällsmat. Gröt och soppa behöver inte vara dyrt. En veckas gröt och soppa borde inte bli femhundra kronor, eller vad tror ni? Om man gör storkokssoppor och fryser in i lagom portioner. Hmm, vi behöver snart en större frys tror jag. Den är full nu och då har jag inte börjat julbaket ännu. Eller storkokandet heller för den delen.

Efter vägningen gick vi till kupolen och mötte upp Jessica och hennes goseungar Lucas och Casper. Sen gick vi shoppingbärsärkagång. Nästan. Eller inte alls. Men lite röjde vi allt runt. Tanken var att Eric (ännu en arbetskollega jag har) skulle följa med hem och äntligen få se filmen Supertönten som han tjatar om hela tiden. Men det blev så sent på kupolen att vi kanske tar det idag istället. Baserat på att jag eventuellt får besök idag funderar jag på utsätta mig för frestelse. Om jag skulle ta och baka något gott, dagen till ära. Har varit baksugen ett bra tag men inte haft ordentlig anledning att verkligen göra det. Jag menar, jag ska inte äta fikabröd och Jocke är inte så förtjust i det. Så låt oss säga att jag bakade en sockerkaka, då skulle Jocke smaka en liten bit och resten skulle hamna i frysen. Eller soporna så småningom. Men nu, om jag bakar idag, så kommer säkert Jennifer (behöver jag berätta att hon är en arbetskollega också?) och Eric käka litegrann (eller minst halva helst om jag får säga mitt) och sedan tar Jocke en bit när han kommer hem och sen är det så lite kvar att jag inte alls behöver få dåligt samvete över att slänga resten. :) Perfekt så att säga.

Nu ska vi äta gröt här, Alfons och Jag..

Inga kommentarer:

http://www.gratispremium.com/?ref=153865