fredag, december 11

Strumplösa barn blir mobbade.

Jag är ännu jävligt sur. Igår på öppna förskolan var där en mamma som inte kunde hålla näsan torr eller hur man säger.

Vi kom dit vid niotiden. Vid lunchtid kunde hon inte hålla sig längre utan var tvungen att säga att Alfons minsann inte haft en strumpa på sen kvart över 9!! Hör och häpna! inte sedan KVART ÖVER NIO!!
Vad i hela friden ville hon säga med detta? Hon känner inte mig, jag känner inte henne. Vi bara råkade vara där samtidigt. Menar hon att jag är en dålig mamma som inte kan hålla strumporna på mitt barn? Kommer Alfons få hemska följdsjukdomar? Rent av tappa den strumplösa foten??!!!
Jag blir så störd i kropp och själ av att inte veta vad hon menade med att berätta att hon hållit koll på att han varit strumplös si och så länge. Om han nu skulle bli sjuk utav detta så borde hon kanske sagt något tidigare, eller? För inte ska man väl bara sitta vid sidan av och se på när något barn far så brutalt illa?

Någon som fattar mer än jag?!!

Måste bara berätta också, för att rättfärdiga mig lite grann.
Hon hade ingen koll.
1. Alfons hade sina strumpor på praktiskt taget hela tiden. :) (in your face, dumma kossa!)
2. Hennes unge (förlåt mig lilla barn att du får ut av vad din mamma är en dum kossa, det kan inte du hjälpa alls. Förlåt.) bara drog tag i Alfons arm och släpade honom i nästan en meter innan jag hann fram för att ta honom därifrån. Får man göra så, va?!

Nu skall jag bli en from och öm moder igen och blaska av mitt ansikte i iskallt vatten i hopp om att skallvärken går över.
Tjing..

1 kommentar:

Batte1702 sa...

Lugn Lille Grisen Lugn...
Du är en bra mamma och Alfons klarar sig nog alldeles utmärkt utan strumpor och följdsjukdomar.. Kram =)

http://www.gratispremium.com/?ref=153865